Uw TennisTemple-account verwijderen
Laatst bijgewerkt: 05/10/2026
U kunt uw TennisTemple-account zelf verwijderen, op elk moment en kosteloos.
Zo verwijdert u uw account
- Op de website: log in, open uw accountinstellingen en kies “Mijn account verwijderen”.
- In de app: ga naar Instellingen › Privacy; de verwijderknop bevindt zich onderaan het scherm.
- Per e-mail: als u niet meer kunt inloggen, schrijf dan naar contact@tgnc.fr, indien mogelijk vanaf het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Wij kunnen u vragen aan te tonen dat het account van u is voordat wij het verwijderen.
Voordat u het verwijdert, kunt u een kopie van uw gegevens downloaden: kies in uw accountinstellingen “Mijn gegevens downloaden”.
De termijn van 5 dagen
Uw account wordt niet direct gewist. Het wordt ingepland voor verwijdering en na 5 dagen gewist. Gedurende die 5 dagen:
- sturen wij u een e-mail ter bevestiging van het verzoek;
- herinnert een banner u op elke pagina aan de verwijderingsdatum zolang u bent ingelogd;
- kunt u op elk moment annuleren, met één klik via de banner of via uw accountinstellingen.
Na 5 dagen is de verwijdering definitief en kan deze niet ongedaan worden gemaakt. Zodra deze is uitgevoerd, sturen wij u een laatste e-mail.
Wat wordt verwijderd
- uw profiel, uw e-mailadres, uw inlogmethoden (wachtwoord, Google, Facebook, Apple) en uw instellingen;
- uw reacties, forumberichten, privéberichten en groepsberichten;
- uw volgrelaties, likes, meldingen, apparaten en sessies;
- uw bugmeldingen en suggesties.
Wat wij bewaren, en waarom
- Gepubliceerde inhoud: artikelen, nieuwsberichten en columns die u hebt gepubliceerd, en uw eerdere voorspellingen in de ranglijsten blijven bestaan, maar onder een anonieme naam. Niets koppelt ze nog aan u.
- Aankoopgegevens: tot het einde van het tiende volledige jaar na de aankoop, zoals het Franse boekhoudrecht voorschrijft (Code de commerce, art. L123-22); daarna worden ze verwijderd.
- Bewijs van toestemming: de vastlegging dat u bij uw registratie uw leeftijd hebt bevestigd en de Gebruiksvoorwaarden hebt aanvaard, als bewijs van die toestemming.
- Verbannen accounts: een gepseudonimiseerde vingerafdruk om te voorkomen dat een nieuw account wordt aangemaakt om de verbanning te omzeilen, tot het einde van de verbanning.
Voor overige gegevens gelden de bewaartermijnen uit ons Privacybeleid.